Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

On-line priročnik Komentar Zakona o javnih uslužbencih

On-line priročnik Komentar Zakona o javnih uslužbencih

Tip produkta: On-line priročnik

Spletna stran: onbzjulex.dashofer.si

On-line priročnik Komentar Zakona o javnih uslužbencih je praktični vodič po spremembah ZJU in njihovi uporabi v praksi. Strokovna vsebina v obliki komentarjev členov in področij zakona vam zagotavlja, da pravilno razumete zahteve zakonodajalca na področju dela javnih uslužbencev in postopate v skladu z njimi ter se tako izognete globam.

On-line priročnik - letna naročnina

171,00 EUR + DDV

On-line priročnik Komentar Zakona o javnih uslužbencih je praktični vodič po spremembah Zakona o javnih uslužbencih. Obsega komentar vseh členov Zakona o javnih uslužbencih (ZJU) in vključuje brezplačni posodobitveni servis ob spremembah ZJU ali druge zakonodaje, ki vpliva na njegovo delovanje. 

Vsebina on-line priročnika je namenjena vsem, ki se posredno ali neposredno ukvarjajo z računovodsko, kadrovsko, finančno ali revizijsko dejavnostjo in morajo pri svojem delu dobro poznati določbe Zakona o javnih uslužbencih. Priporočamo ga pravnim službam in zaposlenim v nepridobitnih organizacijah.

  • Vanja Mavri
  • Naročnikom on-line priročnika pripadajo naslednje ugodnosti:

    • na voljo vam je servis vaše vprašanje-odgovor strokovnjaka
    • o vsaki posodobitvi ste obveščeni po elektronski pošti
    • ob vsakih spremembah zakonodaje so vsebine brezplačno posodobljene
    • dostopate lahko do prečiščenih pravnih predpisov z označenimi spremembami