Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

On-line priročnik Obračun plač in delovna razmerja v praksi

On-line priročnik Obračun plač in delovna razmerja v praksi

Tip produkta: On-line priročnik

Spletna stran: onbmu.dashofer.si

On-line priročnik Obračun plač in delovna razmerja v praksi je praktični pomočnik pri zaposlovanju in obračunavanju plač ter drugih prejemkov. Na praktičen način prikazuje celoten postopek od sklenitve do prekinitve delovnega razmerja. Je nepogrešljiv pripomoček za vsakega sodobnega kadrovika in računovodjo.

On-line priročnik - letna naročnina

258,00 EUR + DDV

Aktualne informacije

Aktualne prezentacije

Zaposlovanje in kadri

Obračun plač

Posebne skupine delavcev

Primerjava ZDR in ZDR-1 s komentarjem

Regres in letni dopust

Aktualno iz prakse

Sodna praksa

 • Tanja Bohl
 • Irena Kamenščak
 • Polona Adamlje Kresnik
 • Maja Brajnik
 • Luka Godnič
 • in drugi slovenski strokovnjaki
 • On-line priročnik Obračun plač in delovna razmerja v praksi je praktični vodič po zaposlovanju in obračunavanju plač ter drugih prejemkov. Na pregleden način prikazuje celoten postopek od sklenitve do prekinitve delovnega razmerja. Vsebuje opozorila na najpogostejše napake v praksi, bralca pa napoti na ustrezno pravno podlago. On-line priročnik je zato nepogrešljiv pripomoček za vsakega sodobnega kadrovika in računovodjo.

  Z on-line priročnikom bodo kadroviki, računovodje in vsi, ki jih zanima proces zaposlovanja, redno prejemali aktualne informacije s področja sprememb zakonodaje in nove prakse. Strokovne informacije, objavljene v on-line priročniku, so podkrepljene z nasveti, priporočili in primeri iz prakse. On-line priročnik dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s spremembami zakonodaje. O vsaki posodobitvi on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti.

  On-line priročnik je več kot le običajna strokovna knjiga v on-line obliki, saj vam omogoča tudi interakcijo s slovenskimi strokovnjaki, specializiranimi za delovna razmerja in obračunavanje plač. Rubrika Moje vprašanje vam omogoča, da zastavite vprašanje strokovnjaku in nato pridobite strokovni odgovor v pisni obliki kar na vaš elektronski naslov.

  Učinkovito dopolnitev predstavljajo Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov, pravilnikov in ostalih aktov delovnopravne zakonodaje in zakonodaje, relevantne za obračun plač. Posebnost on-line priročnika je zbrika Pojasnila, v kateri se nahajajo aktualna pojasnila, ki jih izdajajo pristojna ministrstva in FURS.