Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

Portal Delovna razmerja

Portal Delovna razmerja

Tip produkta: Portal

Spletna stran: www.delovna-razmerja.si

Delovna razmerja je strokovni portal, ki vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete za učinkovito delo s kadri. Poleg dobro obrazložene pravne podlage ga odlikujejo številni praktični primeri, ki vam pomagajo do najboljše rešitve v dani stituaciji. Strokovni prispevki so napisani na razumljiv in jedrnat način, napredni iskalnik pa vam pomaga, da hitro pridete do informacij, ki jih potrebujete.

Modul profi plus - letna naročnina

315,00 EUR + DDV

Modul profi - letna naročnina

252,00 EUR + DDV

Delovna razmerja je portal, ki vsebuje strokovne informacije, ki jih potrebujete v vsaki fazi življenjskega cikla delovnega procesa. Dnevno posodobljene vsebine vas napotujejo na razlago pravne podlage, ki vam skupaj s praktičnimi primeri pomaga do najboljše rešitve v dani situaciji. Na voljo vam je vsa dokumentacija, ki jo potrebujete za organizacijo delovnega procesa in ob obisku inšpektorja za delo.

 • Polona Adamlje Kresnik
 • Kaja Breznik Ladinik
 • Gregor Gartner
 • Irena Kamenščak
 • Tanja Bohl
 • Jan Bonačič Lustin
 • Luka Godnič
 • Ivan Kranjec
 • Vesna Rebronja
  • Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

  • On-line seminarji v živo z možnostjo interakcije s predavateljem

  Na portalu v razpisanem terminu poteka on-line seminar v živo. Predavatelj v eno uro trajajočem on-line seminarju obravnava razpisano tematiko in predstavi praktične primere. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mu lahko zastavite vprašanje, na katerega odgovori takoj ali ob koncu on-line seminarja v živo.

  On-line seminar v živo poteka v točno določenem terminu in se je nanj obvezno treba prijaviti v okencu "on-line seminar". Število prostih mest je 38.

  Zbirka preteklih on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modula profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče študijsko gradivo, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.

  • On-line klepetalnice z možnostjo zastavljanja vprašanj

  V rubriki KLEPETALNICA v razpisanem terminu poteka on-line klepetalnica s strokovnjakom na določeno temo. V času trajanja klepetalnice lahko strokovnjaku zastavite neomejeno število vprašanj v povezavi z razpisano tematiko. Strokovnjak bo na vaša vprašanja odgovoril. Na tem mestu bodo dostopna do konca dneva, naslednji dan pa bodo objavljena na portalu www.delovna-razmerja.si v tipu dokumenta on-line klepetalnica. 

  Za zastavljanje vprašanj v klepetalnici je potrebna prijava v portal z uporabniškim imenom in geslom. Število prostih mest ni omejeno.