Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

Portal Samostojni podjetnik

Portal Samostojni podjetnik

Tip produkta: Portal

Spletna stran: www.samostojno-podjetnistvo.si

Samostojni podjetnik je edinstven portal, na katerem je zbranih več kot 500 strokovnih prispevkov, narejenih po meri samostojnega podjetnika. Omogoča vam, da brez težav obvladujete davčno-računovodsko področje, področje plač in kadrov ter osvojite mnoga znanja, ki vas vodijo do učinkovitega poslovanja. Na portalu pa boste našli tudi številne vzorce, ki jih potrebujete za minimalno pravno ureditev vašega podjetja. Naročniki lahko spremljajo aktualne videoseminarje. Vsebine na portalu so sproti posodobljene, označeni članki pa zagotavljajo aktualnost in pravilnost v skladu z veljavno zakonodajo.

Modul profi plus - letna naročnina

315,00 EUR + DDV

Modul profi - letna naročnina

252,00 EUR + DDV

Informacije na strokovnem portalu Samostojni podjetnik so razdeljene tako, da lahko kar najhitreje dostopate do želenih informacij:

  1. Davki in računovodstvo
  2. Plače in kadri
  3. Pravna podlaga
  4. Poslovanje
  5. Vzorci
  6. Microsoft Word
  7. Microsoft Excel
  8. Drugi računalniški programi

Na portalu se nahajajo samo strokovne informacije, brez nepotrebnega balasta. Tako ste vedno gotovi, da brskate po bazi kvalitetnih, zaupanja vrednih in preverjenih informacij.

  • Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

Zbirka preteklih on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modula profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče strokovno gradivo v pdf, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.