Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

Portal Vzorci pogodb, pravilnikov in drugih pravnih aktov

Portal Vzorci pogodb, pravilnikov in drugih pravnih aktov

Tip produkta: Portal

Spletna stran: www.vzorcipogodb.si

Portal Vzorci pogodb je edinstvena kombinacija vzorcev pogodb in napotil na ustrezno pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. Na voljo so vam vzorci pogodb z različnih pravnih področij, ki jih boste v podjetju vedno potrebovali. Vzorci se odpirajo v Wordu, so pravno preverjeni in usklajeni s stanjem zakonodaje.

Modul profi plus - letna naročnina

510,00 EUR + DDV

Modul profi - letna naročina

384,00 EUR + DDV

Vzorci pogodb je strokovni portal pravno preverjenih vzorcev pogodb za podjetja. Vsebuje vse vzorce s področja pogodbenega prava. Vzorcem so pridruženi komentarji, ki vsebujejo napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. 

Na voljo so vam tudi odgovori na vprašanja bralcev s področja pogodbenega prava, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, v naročnino pa je vključen tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na pripravo pogodb v podjetju, ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

Ela Omersa
Kaja Breznik Ladinik
Tanja Bohl
Irena Kamenščak
Ivan Kranjec
Jan Bonačič Lustin
Sabina Lamut
dr. Etelka Korpič-Horvat
Aleš Ferčič
Borut Stražišar
Vesna Rebronja
Tina Jereb
in drugi slovenski strokovnjaki

Servis vaše vprašanje - pisni odgovor strokovnjaka

Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.