Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

Pravilnik o računovodstvu za gospodarstvo premium

Pravilnik o računovodstvu za gospodarstvo premium

Tip produkta: On-line priročnik

Spletna stran: onbrac.dashofer.si

On-line priročnik Pravilnik o računovodstvu premium je specializiran za pripravo in prilagajanje pravilnika o računovodstvu spremembam ter druge, s pravilnikom povezane dokumentacije. Pripravo pravilnika o računovodstvu pojasnjuje po korakih s sklicevanjem na ustrezno pravno podlago in prikazom na primerih iz prakse.

Pravilnik o računovodstvu za gospodarstvo premium

144,00 EUR + DDV
Ingrid Zadel
Sonja Kermat
mag. Sabina Lamut
mag. Ivan Kranjec
Luka Godnič
Majda Gominšek
Katja Erjavšek
in drugi slovenski strokovnjaki

Servis vaše vprašanje - pisni odgovor strokovnjaka

V rubriki MOJE VPRAŠANJE lahko zastavite vprašanje strokovnjaku, na katerega boste v najkrajšem možnem času dobili pisni odgovor, neposredno na vaš elektronski naslov. 

  • Naročnikom v 12-mesečni naročnini pripadajo 3 brezplačni strokovni odgovori

Vsak nadaljnji strokovni odgovor se obračuna po posebni naročniški tarifi, in sicer 40 EUR + DDV.

  • On-line seminarji v živo z možnostjo interakcije s predavateljem

Na portalu v razpisanem terminu poteka on-line seminar v živo. Predavatelj v eno uro trajajočem on-line seminarju obravnava razpisano tematiko in predstavi praktične primere. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mu lahko zastavite vprašanje, na katerega odgovori takoj ali ob koncu on-line seminarja v živo.

On-line seminar v živo poteka v točno določenem terminu in se je nanj obvezno potrebno prijaviti. Število prostih mest je 38.

  • On-line klepetalnice z možnostjo zastavljanja vprašanj

V rubriki KLEPETALNICA v razpisanem terminu poteka on-line klepetalnica s strokovnjakom na določeno temo. V času trajanja klepetalnice lahko strokovnjaku zastavite neomejeno število vprašanj v povezavi z razpisano tematiko. Strokovnjak bo na vaša vprašanja odgovoril. Na tem mestu bodo dostopna do konca dneva, naslednji dan pa bodo objavljena v on-line priročniku v tipu dokumenta on-line klepetalnica. 

Za zastavljanje vprašanj v on-line klepetalnici je potrebna prijava v portal z uporabniškim imenom in geslom. Število prostih mest ni omejeno.