Seminar:
Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Osnovne informacije

Kotizacija: EUR brez DDV, vključuje strokovni material.

Trajanje:

Tema

Kako je s povračilom stroškov prevoza za čas, ko delavec dela od doma? Kaj v primeru, ko smo delavcu izplačevali povračilo vezano na stroške javnega prevoza, sedaj pa je stanje začasne prepovedi javnega prevoza?

Termin

Trenutno ni določenega termina. Če se zanimate za izobraževanje na to temo, nas kontaktirajte s pomočjo kontaktnega obrazca.
 Naslednji termin:
Lokacija:

Termini in prijava - Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Lokacija
Datum
Predavatelj
Cena
Prijavite se

Prosta mesta še na voljo.
Na voljo le omejeno število mest.
Ta termin je žal razprodan.
Potrjena izvedba.

Vsebina izobraževanja - Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Na webinarju bomo:

  • preverili delovnopravna vprašanja povezana z razglasitvijo epidemije,
  • predstavili možne ukrepe in ravnanja delodajalcev tako za potrebe omejitev poslovne škode kot tudi za potrebe zagotavljanja varnosti in zdravja delavcev na delovnem mestu,
  • pogledali obračunski vidik,
  • na primerih prikazali osnove za nadomestila, stopnje za obračun nadomestil,
  • preverili kaj je pomembno z vidika zahtevkov za refundacije.

Opis - Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Koronavirus, kot trenutno ena izmed najbolj aktualnih tem, ne le v Sloveniji, pač pa globalno, je odprl veliko vprašanj, kako se z njim spopadati, ne le v privatnem, pač pa tudi v poslovnem življenju. To velja zlasti za delodajalce, ki zaposlujejo delavce, predvsem ko je število delavcev višje in so se tako v tem času prisiljeni soočati z vprašanji, kako zaščititi svoje delavce pred okužbo ter kako preprečiti oz. vsaj omejiti morebitno širjenje okužbe in njene potencialne negativne posledice, po drugi strani pa poslovanje prilagoditi potrebam delovnega procesa in obsegu dela.

Kako je s povračilom stroškov prevoza za čas, ko delavec dela od doma? Kaj v primeru, ko smo delavcu izplačevali povračilo vezano na stroške javnega prevoza, sedaj pa je stanje začasne prepovedi javnega prevoza?

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Pozivamo vas, da nam vnaprej pošljete vaša vprašanja (na email: larisa.berginc@dashofer.si), tako da bo predavateljica že sproti lahko odgovorila na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Bo pa seveda predavateljica na voljo tudi po koncu seminarja za vsa vaša dodatna vprašanja.

Kontaktna oseba

Larisa Berginc
larisa.berginc@dashofer.si
+386 (0)1 434 55 96
+386 (0)31 829 101

Ciljna skupina - Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Seminar je namenjen delodajalcem, kadrovikom, HR managerjem, vodjem, direktorjem, računovodjem in odgovornim osebam za obračun plač ter vsem, ki jih aktualna tematika zanima.

Imate vprašanja o seminarju?

Z veseljem vam pomagamo!

Input:

Predavatelj - Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Tanja Bohl

Tanja Bohl

Tanja Bohl je leta 2001 zaključila študij prava na Pravni fakulteti Univerze v Ljubljani. Po opravljenem državnem pravniškem izpitu leta 2003, je odvetniško kandidaturo opravljala najprej v zasebni pravni pisarni, nadaljevala v Odvetniški družbi Ulčar&Ulčar iz Ljubljane. Od maja 2013 pa ima lastno Odvetniško pisarno Bohl. Specializirana je za delovno in kazensko pravo, zaključuje tudi magistrski študij kazenskega prava. Je predavateljica, avtorica vrste seminarjev, priročnika in člankov s področja delovnega prava. Kot odvetnica se že vrsto let ukvarja z zastopanje delavcev v postopkih pred sodiščem zoper delodajalce ter zlasti z vodenjem postopkov odpovedi pogodb o zaposlitvi delavcem za delodajalce ter zastopanje le teh v individualnih delovnih sporih zoper delavce.

Anica Žgajnar

Anica Žgajnar

je vodja finančno-računovodske službe na RTV Slovenija in sodna izvedenka za področje davkov pri Ministrstvu za pravosodje. Po diplomi na Ekonomski fakulteti v Ljubljani je opravljala dokaj raznolike poklicne dejavnosti, vezane na vodenje računovodstva v različnih dejavnostih oziroma organizacijskih oblikah. Je imetnica certifikata preizkušenega računovodje pri Slovenskem inštitutu za revizijo.

Časovni razpored - Delovnopravni in obračunski vidiki posledic koronavirusa - webinar

Webinar bo potekal med 10.00 in 11.30. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, vam bomo poslali posnetek, ki vam bo na voljo še 14 dni od termina izvedbe.