Konference

Osnovne informacije

Kotizacija: 188 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9:00-15:00

Več informacij in prijava

Tema

Naš cilj je, da z enim dogodkom izpolnimo več vaših želja – z uglednimi strokovnjaki bomo pregledali in opozorili na tiste novosti, ki so pomembne pri poslovanju v kadrovski službi in spregovorili o izzivih na trgu delovne sile.

Na srečanju bomo izpostavili novosti na področju letnega dopusta in dileme pri delovnem času ter opozorili na kršitve delovnih razmerij. Izpostavili bomo vlogo digitalizacije HR funkcije in vedno večji pomen sodelovanja HR z marketingom, saj kadrovska služba postaja, tudi prek družbenih omrežij, vse pomembnejši del komunikacije podjetja. Tudi letos bomo predstavili aktualne spodbude delodajalcem na področju razvoja kadrov.

Srečanje je namenjeno kadrovskim delavcem, pravnikom, vodjem splošnih služb, strokovnim sodelavcem, odgovornim za kadrovsko področje, računovodjem in vodstvenim delavcem, ki jih področje delovnih razmerij zanima oziroma se pri svojem delu srečujejo s predavano tematiko.

Udeleženci pa boste imeli možnost dobiti na konferenci strokovno mnenje na postavljeno vprašanje ali izpostavljeno dilemo, ki ga lahko posredujete vnaprej na mail:konference@dashofer.si.

Termin

Naslednji termin: 27.3.2019

Osnovne informacije

Kotizacija: 179 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9:00-14:30

Več informacij in prijava

Tema

V mesecu aprilu bomo vsem zaposlenim v javnem sektorju predstavili aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij in spregovorili o ključnih zakonih komunikacije, ki pozitivno vplivajo na celotno organizacijo. V enem dnevu bomo pregledali vse aktualne teme, tako da nikar ne zamudite te priložnosti. Pridružite se nam 10.4. v Mariboru oz. 15.4. v Ljubljani, na 6. spomladanskem srečanju zaposlenih v javnem sektorju. Vljudno vabljeni.

Termin

Naslednji termin: 10.4.2019

Osnovne informacije

Kotizacija: 239 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 8:30-15:45

Več informacij in prijava

Tema

Naš cilj je, da z enim dogodkom izpolnimo več vaših želja – z uglednimi strokovnjaki bomo pregledali in opozorili na tiste novosti, ki so pomembne pri poslovanju s tujino, obveznostih na področju DDV in spregovorili o pasteh pri poslovanju s tujino...

Srečanje je zastavljeno tako, da bi vam čim bolj pomagali razrešiti dileme, ki se vam ob spremembah porajajo. .

Udeleženci pa boste imeli možnost dobiti na konferenci strokovno mnenje na postavljeno vprašanje ali izpostavljeno dilemo, ki ga lahko posredujete vnaprej na mail: konference@dashofer.si.


Termin

Naslednji termin: 28.5.2019

Osnovne informacije

Kotizacija: 188 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9:00-14:30

Več informacij in prijava

Tema

Program konference smo zasnovali tako, da ni namenjen samo strokovnjakom, ki pokrivajo to področje v podjetjih, ampak nudi praktične rešitve in napotke tudi tistim podjetjem, ki nimajo zaposlenega specialista za to področje in si te naloge razdelijo znotraj kolektiva.

Srečanje je namenjenovsem, ki se ukvarjate zvodenjem zaposlenih, skadrovskiminpravnim področjemter področjemavarnostiv organizacijah terzdravjainvarnosti pri delu, prav tako pa tudi tistim, ki jih ta problematika še posebejzanima.

Vljudno vabljeni višji in srednji vodstveni kader, predstavniki, zdravstveni delavci in vsi, ki ste odgovorni za varnost in zdravje zaposlenih na delovnem mestu. Vljudno vabljeni.

Termin

Naslednji termin: 13.6.2019

Osnovne informacije

Kotizacija: 190 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9:00 - 14:30

Več informacij in prijava

Tema

Vse o aktualnih davčnih "orehih" in še trših, ki nas čakajo. .

Želite biti med prvimi seznanjeni,katere novosti na prinaša jesen? Kaj lahko storimo že danes, da bo lahko dobra podlaga za nadaljnje odločitve ob koncu leta.

Vabljeni na prvo jesensko srečanje. Izkoristite ugodnosti za zgodnje prijave.

Termin

Naslednji termin: 23.9.2019

Osnovne informacije

Kotizacija: 177 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9:00-14:30

Več informacij in prijava

Tema

Vabimo vas na srečanje, kjer boste v enem dnevu pridobili koristne informacije za uspešen začetek poslovnega leta ter se pripravili na ključne davčne in delovnopravne novosti, ki jih boste morali poznati in upoštevati v letu 2020.

Rezervirajte si 23. januar za Vaš dan in si rezervirajte mesto na srečanju.

Termin

Naslednji termin:
23.1.2020 - 23.1.2020