On-Line konferenca

Osnovne informacije

Kotizacija: 127 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9:00-14:15

Več informacij in prijava

Tema

Nenehne spremembe na DDV področju povzročajo turbulentno in negotovo stanje v praksi. Ker gre za posebno področje obdavčitve, je dogodek kot je DDV konferenca ključnega pomena, saj je posvečen izključno DDV obdavčitvi, tematike pa so skrbno izbrane in so odziv kompleksnejših problemov, s katerimi se davčni zavezanci v praksi srečujejo.

Termin

Naslednji termin: 22.9.2020

Osnovne informacije

Kotizacija: 127 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9.00-14.00

Več informacij in prijava

Tema

Ekskluziven webinar/online konferenca z davčnima svetovalcema s strokovnimi pojasnili in rešitvami glede aktualne "COVID" zakonodaje.

Skozi shematski prikaz določil ZIUPPP, ZIUZEOP, ZIUZEOP-A, ZIUOPOK in podzakonskih aktov boste dobili jasen pogled na veljavno zakonodajo s področja "COVID" ukrepov in na kaj biti pozoren po 31.5., tudi katera določila še veljajo oz. kako postopati v primeru popravkov, pa tudi s kakšnimi dilemami se bomo ukvarjali pri obračunu majskih plač in nadomestil. Predstavljen bo tretji paket pomoči, ki je trenutno v parlamentarni obravnavi in naj bi začel veljati v ponedeljek, 1.junija 2020. Simona Štravs in mag, Dejan Petkovič se bosta osredotočila na delovna razmerja in finančne ugodnosti podjetjem - za koga in pod kakšnimi pogoji, vključno z dilemami subvencioniranja krajšega delovnega časa, možnostih nadaljnjega čakanja na delo tudi po 1.6.2020 in drugih ukrepih za ohranjanje dejavnosti panog.

Vljudno vabljeni!

Termin

Naslednji termin: 4.6.2020

Osnovne informacije

Kotizacija: 149 € brez DDV vključuje gradivo, pogostitev in kosilo.

Trajanje: 9.00-15.00

Več informacij in prijava

Tema

Program konference smo zasnovali tako, da ni namenjen samo strokovnjakom, ki pokrivajo to področje v podjetjih, ampak nudi praktične rešitve in napotke tudi tistim podjetjem, ki nimajo zaposlenega specialista za to področje in si te naloge razdelijo znotraj kolektiva.

Srečanje je namenjeno vsem, ki se ukvarjate z vodenjem zaposlenih, s kadrovskim in pravnim področjem ter področjema varnosti v organizacijah ter zdravja in varnosti pri delu.

V skladu s pravilnikom o stalnem strokovnem izpopolnjevanju in usposabljanju na področju varnosti in zdravja pri delu (UL RS, št. 78/19), bodo strokovni delavci za varnost in zdravje pri delu prejeli 11 KREDITNIH TOČK.

Vljudno vabljeni višji in srednji vodstveni kader, predstavniki, zdravstveni delavci in vsi, ki ste odgovorni za varnost in zdravje zaposlenih na delovnem mestu.

Termin

Naslednji termin: 18.6.2020