Obvestilo o izvajanju izobraževanj

Obvestilo o izvajanju izobraževanj

OBVESTILO

Ob pojavu koronavirusa v Sloveniji pri organizaciji naših dogodkov dosledno upoštevamo navodila in priporočila Ministrstva za zdravje in Nacionalnega inštituta za javno zdravje. Trenutno smo vsa izobraževanja prestavili na kasnejše termine, nekatere bomo izvajali v on-line obliki. O spremembah bomo stranke sproti obveščali. 

Hkrati vas obveščamo, da boste naši naročniki še naprej redno obveščeni o zakonodajnih novostih in aktualnih primerih iz prakse, prav tako lahko v času epidemije nemoteno koristite servis "vprašanja-odgovori" ter spremljate on-line seminarje in klepetalnice na naših portalih.

Večino našega poslovanja bomo do nadaljnjega prenesli v on-line obliko, zato vse stranke in dobavitelje obveščamo, da bodo račune prejemale preko elektronske pošte, saj je dostava pisemskih pošiljk in paketov trenutno okrnjena. Za dodatne informacije in pojasnila smo dosegljivi v času uradnih ur med 8. in 16. uro na tel. št. 01 434 55 90 in preko elektronske pošte info@dashofer.si.

Kontaktne osebe in telefonske številke za posamezna področja:

  • seminarji, webinarji: 01 434 55 96  ali 031 829 101
  • knigovodstvo: 01 434 56 13
  • oddelek kupcev: 01 434 55 90

Uradne informacije in usmeritve pristojnih slovenskih institucij bomo še naprej spremljali ter se v primeru spremenjenih razmer ustrezno odzvali in vas o tem tudi takoj obvestili.

Zahvaljujemo se vam za razumevanje in zaupanje!

Verlag Dashöfer team

Trenutno imamo v ponudbi naslednje webinarje: