Seminar:
Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Osnovne informacije

Kotizacija: 89 EUR brez DDV, vključuje strokovni material.

Trajanje: 10.00-11.30

Tema

Termin

Število razpoložljivih seminarjev: 2
 Naslednji termin: 31.3.2020
Lokacija: V živo prek spleta

Termini in prijava - Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Lokacija
Datum
Predavatelj
Cena
Prijavite se
  • 31.3.2020
  • Tatjana Kruder, Vesna Jurkošek
  • 89 EUR + DDV
Input:
  • 14.4.2020
  • Tatjana Kruder, Vesna Jurkošek
  • 89 EUR + DDV
Input:

Prosta mesta še na voljo.
Na voljo le omejeno število mest.
Ta termin je žal razprodan.
Potrjena izvedba.

Vsebina izobraževanja - Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

  • Korona virus in družina: kako se obnašati doma, nakupi, umivanje, obiski, DELO OD DOMA...
  • Podjetja: konkretna navodila za tiste, ki bodo v službah (živilska podjetja, trgovine, čistilke, veterinarji….)
  • Zgodbo obrniti na pozitivno: kako se izogibati nenehnim pritiskom informacij o bolezni? KAJ PA KREPITEV ZDRAVJA?
  • Umivanje rok, razkuževanje. Zakaj je pretirano razkuževanje lahko (zelo) nevarno?
  • Razlaga postopkov higienskega umivanja in razkuževanja rok; razlike v učinkovitosti - kdaj in zakaj
  • Higiena kašlja - zakaj je tako pomembna
  • Preživetje povzročiteljev okužb na površinah
  • Opredelitev pojmov čiščenje /razkuževanje in razlika v postopkih v praksi
  • Oprema in pripomočki za ustrezno izvajanje čiščenja

Opis - Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Nov koronavirus nas postavlja pred mnoge izzive, tako v poslovnem kot tudi zasebnem življenju. V aktualnem času, se v Sloveniji in svetu pojavljajo razmere, ki so za ljudi povsem nove in NI dovolj, da uradna obvestila samo preberemo. Pomembno je, da jih razumemo, oziroma še pomembnejše, kako jih moramo v svojem okolju izvajati. V praksi so delodajalci dolžni zagotoviti možnosti, s katerimi svoje zaposlene v največji možni meri zaščitijo pred okužbo in omejijo oziroma preprečijo širjenje okužb.

Vabimo vas na aktualno izobraževanje s področja obvladovanja širjenja okužb, v katerem bosta poznavalki temo predstavili na praktičen in uporaben način.

Webinar bo potekal v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Seminar bo času, ko smo vsi v državi bolj kot ne omejeni na delo od doma, zaradi širjenja koronavirusa, potekal v obliki webinarja, na katerem pa bodo predstavljene teme/področja, ki jih navajamo spodaj.

Kontaktna oseba

Larisa Berginc
larisa.berginc@dashofer.si
+386 (0)1 434 55 96
+386 (0)31 829 101

Ciljna skupina - Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Seminar je namenjen delodajalcem, organizatorjem higienskega režima, vodjem timov, osebam ki so odgovorne za zdravje in varstvo pri delu in vsem, ki jih aktualna tematika zanima.

Imate vprašanja o seminarju?

Z veseljem vam pomagamo!

Input:

Predavatelj - Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Vesna Jurkošek

Vesna Jurkošek

dipl. san.inžinirka, je strokovnjakinja s področja higiene in preprečevanja okužb. Že več kot 25 let pomaga zdravstvenim, socialno varstvenim in vzgojno varstvenim ustanovam, javnim zavodom in delovnim organizacijam reševati izzive na področju preventive in higiene. Je avtorica številnih člankov s področja higiene in preprečevanja okužb in izkušena predavateljica tako doma kot v tujini. 

Tatjana Kruder

Tatjana Kruder

po osvni izobrazbi je univerzitetna diplomirana inženirka živilske tehnologije. Je tudi sodna izvedenka in cenilka za živilstvo na Ministrstvu za pravosodje in ocenjevalka senzorične kakovosti mesa in mesnih izdelkov. Svojim strankam nudi kvalitetno in strokovno podporo, znanje pa predaja tudi na različnih izobraževanjih in delavnicah s področja ravnanja z živili.

REFRENCE:

  • vodja prehrane (Bolnišnica Celje);
  • Mesna industrija: pomočnica vodje prodaje (reklamacije, priprava mesa in izdelkov za prodajo); soustanoviteljica in vodja internega mikrobiološkega laboratorija;
  • Izvajalka velikega števila izobraževanj s področja varnosti hrane (Intelektum, Odin, Krka, Telekom, BKS, Trgovinska zbornica Slovenije, Območne obrtne zbornice, Kmetijsko gozdarski zavodi Celje in Novo mesto in mnogi drugi);
  • Odgovorna oseba za nadzor nad pitno vodo občina Hoče – Slivnica;
  • Vodja projekta »zorjeno meso« Era Velenje;
  • Zunanja strokovna sodelavka na Ministrstvu za zdravje, Urad RS za kemikalije;
  • Mikropis;
  • Vodja projekta Karavana varne kemije v društvu PLANET ZEMLJA;
  • Avtorica strokovnih člankov s področja varne hrane;
  • Sodna izvedenka in cenilka za živila na Ministrstvu za pravosodje RS.

Časovni razpored - Obvladovanje tveganj za prenos okužb v podjetjih - webinar

Webinar bo potekal med 10.00 in 11.30. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, vam bomo poslali posnetek, ki vam bo na voljo še 14 dni od termina izvedbe.