On-line priročnik Davki enostavno in jasno

Web: http://onbppd.dashofer.si/


On-line priročnik Davki enostavno in jasno na enem mestu združuje strokovne vsebine, ki vam omogočajo podrobno poznavanje slovenskega davčnega sistema in davčnega prava.

Input:

On-line priročnik - letna naročnina
(258 € brez DDV)

Vsebina

Pregled zakonodajnih sprememb

Davčni sistem in davčno pravo

DDPO

Dohodnina

Davek na dodano vrednost

Druge dajatve in prispevki

Davčni nadzor in prekrški

Davčni obračun akontacije dohodnine in dohodnine od dohodka iz dejavnosti za leto 2016

Davčni obračun davka od dohodkov pravnih oseb za leto 2016

Aktualne spremembe v obliki študijskih gradiv

Avtorji

 • Irena Kamenščak
 • Erika Režek
 • mag. Aleksandra Heinzer
 • mag. Kaja Breznik Ladinik
 • in drugi slovenski strokovnjaki
 • Seminar

  Termin

  Število razpoložljivih seminarjev : 1
  Naslednji termin: 27.5.2021
  Lokacija: V živo prek spleta

  O produktu

  On-line priročnik Davki enostavno in jasno je praktični vodič po davkih. Na enem mestu združuje strokovne vsebine, ki vam omogočajo podrobno poznavanje slovenskega davčnega sistema in davčnega prava.

  Priročna zasnova on-line priročnika vam zagotavlja hiter dostop do davčnih informacij. Vsaka sprememba ali dopolnitev slovenske davčne zakonodaje je posebej obravnavana v rubriki Aktualne informacije. Tako lahko na enem mestu dostopate do strokovnega pregleda vseh sprememb, ki vplivajo na vaše delo. Strokovni članki vsebujejo napotila na pravno podlago (zakoni, pojasnila FURS, sodna praksa), opozorila na napake in posebnosti ter številne praktične primere, ki vam pomagajo pri izvajanju zakonskih določb v praksi.

  Posebnost on-line priročnika so predstavitve, na katerih so izpostavljena bistvena dejstva, ki jih morate poznati o določeni davčni spremembi. Predstavitve so oblikovane v praktična študijska gradiva, ki jih lahko natisnete ali shranite v arhiv na svojem računalniku.

  On-line priročnik Davki enostavno in jasno dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s spremembami zakonodaje. O vsaki posodobitvi on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti.

  Učinkovito dopolnitev predstavljajo Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov, pravilnikov in ostalih podzakonskih aktov slovenske davčne zakonodaje. Posebnost on-line priročnika je zbrika Pojasnila, v kateri se nahajajo aktualna pojasnila FURS.