On-line priročnik Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem

Web: http://onbzdrlex.dashofer.si/


On-line priročnik Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem je praktični vodič po ZDR-1. Obsega strokovni komentar vseh členov Zakona o delovnih razmerjih, primere iz prakse in vzorce pogodb o zaposlitvi po ZDR-1.

Input:

On-line priročnik - letna naročnina
(171 € brez DDV)

Vsebina

Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem (ZDR-1)

Primerjava novega ZDR-1 s prejšnjim ZDR

Vzorci pogodb o zaposlitvi in odpoved po ZDR-1

Aktualne informacije

Avtorji

 • dr. Etelka-Korpič Horvat
 • dr. Darja Senčur Peček
 • Tanja Bohl
 • in drugi slovenski strokovnjaki
 • Seminar

  Termin

  Število razpoložljivih seminarjev : 1
  Naslednji termin: 27.5.2021
  Lokacija: V živo prek spleta

  O produktu

  On-line priročnik Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem je praktični vodič po ZDR-1. Obsega strokovni komentar vseh členov Zakona o delovnih razmerjih, primere iz prakse in vzorce pogodb o zaposlitvi po ZDR-1. Priporočamo ga kadrovikom, pravnikom, računovodjem in ostalim, ki morajo dobro poznati prvine delovnega razmerja v podjetju.

  Z on-line priročnikom boste poskrbeli, da bo delovni proces v vašem podjetju vedno usklajen z zadnjimi spremembami v zakonodaji.  Strokovni komentarji posameznih členov na praktičen način prikazujejo, kako določbe ZDR-1 pravilno uporabljati v praksi. On-line priročnik dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s spremembami zakonodaje. O posodobitvah on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti.

  On-line priročnik je več kot le običajna strokovna knjiga v on-line obliki, saj vam omogoča tudi interakcijo s slovenskimi strokovnjaki, specializiranimi za ZDR-1. Rubrika Moje vprašanje vam omogoča, da zastavite vprašanje strokovnjaku in nato pridobite strokovni odgovor v pisni obliki kar na vaš elektronski naslov.

  Učinkovito dopolnitev strokovnim vsebinam predstavljajo Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov, pravilnikov in ostalih aktov delovnopravne zakonodaje in zakonodaje, relevantne za obračun plač.