On-line priročnik Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem

Web: http://onbzdrlex.dashofer.si/


On-line priročnik Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem je praktični vodič po ZDR-1. Obsega strokovni komentar vseh členov Zakona o delovnih razmerjih, primere iz prakse in vzorce pogodb o zaposlitvi po ZDR-1.

Input:

On-line priročnik - letna naročnina
(171 € brez DDV)

Vsebina

Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem (ZDR-1)

Primerjava novega ZDR-1 s prejšnjim ZDR

Vzorci pogodb o zaposlitvi in odpoved po ZDR-1

Aktualne informacije

Avtorji

 • dr. Etelka-Korpič Horvat
 • dr. Darja Senčur Peček
 • Tanja Bohl
 • in drugi slovenski strokovnjaki
 • Seminar

  Termin

  Število razpoložljivih seminarjev : 2
  Naslednji termin: 21.5.2019
  Lokacija: Ljubljana

  O produktu

  On-line priročnik Zakon o delovnih razmerjih s komentarjem je praktični vodič po ZDR-1. Obsega strokovni komentar vseh členov Zakona o delovnih razmerjih, primere iz prakse in vzorce pogodb o zaposlitvi po ZDR-1. Priporočamo ga kadrovikom, pravnikom, računovodjem in ostalim, ki morajo dobro poznati prvine delovnega razmerja v podjetju.

  Z on-line priročnikom boste poskrbeli, da bo delovni proces v vašem podjetju vedno usklajen z zadnjimi spremembami v zakonodaji.  Strokovni komentarji posameznih členov na praktičen način prikazujejo, kako določbe ZDR-1 pravilno uporabljati v praksi. On-line priročnik dopolnjujemo in posodabljamo v skladu s spremembami zakonodaje. O posodobitvah on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti.

  On-line priročnik je več kot le običajna strokovna knjiga v on-line obliki, saj vam omogoča tudi interakcijo s slovenskimi strokovnjaki, specializiranimi za ZDR-1. Rubrika Moje vprašanje vam omogoča, da zastavite vprašanje strokovnjaku in nato pridobite strokovni odgovor v pisni obliki kar na vaš elektronski naslov.

  Učinkovito dopolnitev strokovnim vsebinam predstavljajo Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov, pravilnikov in ostalih aktov delovnopravne zakonodaje in zakonodaje, relevantne za obračun plač.

  Brezplačni e-časopis

  http://onbzdrlex.dashofer.si/newsletter/

  Obračun plač in personalistika