Seminar:
On-line šola računovodenja v javnem sektorju

Osnovne informacije

Kotizacija: 89 EUR brez DDV, vključuje strokovni material.

Trajanje: 10.00-11.30

Tema

Termin

Število razpoložljivih seminarjev: 5
 Naslednji termin: 24.8.2020 - 27.8.2020
Lokacija: V živo prek spleta

Termini in prijava - On-line šola računovodenja v javnem sektorju

Lokacija
Datum
Predavatelj
Cena
Prijavite se
 • 24.8.2020 - 27.8.2020
 • Majda Gominšek
 • 356 EUR + DDV
Input:
 • 24.8.2020
 • Majda Gominšek
 • 89 EUR + DDV
Input:
 • 25.8.2020
 • Majda Gominšek
 • 89 EUR + DDV
Input:
 • 26.8.2020
 • Majda Gominšek
 • 89 EUR + DDV
Input:
 • 27.8.2020
 • Majda Gominšek
 • 89 EUR + DDV
Input:

Prosta mesta še na voljo.
Na voljo le omejeno število mest.
Ta termin je žal razprodan.
Potrjena izvedba.

Vsebina izobraževanja - On-line šola računovodenja v javnem sektorju

 • I. modul
  24. 8. 2020
  Izkazovanje opredmetenih in neopredmetenih osnovnih sredstev, s poudarkom na posebnostih -zakonski predpisi in praktične knjižbe
 • II. modul
  25. 8. 2020
  Knjiženje stroškov: po vrstah, predvsem obračun stroškov dela ter drugih prejemkov
 • III. modul
  26. 8. 2020
  Ugotovitev rezultata poslovanja, davčni obračun za javne zavode glede na Pravilnik o pridobitni in nepridobitni dejavnosti
 • IV. modul
  ​27. 8. 2020
  Letno poročilo in pojasnila k računovodskim izkazom in odgovori na vprašanja iz vseh srečanj

Pomembno: Prijavite se lahko tudi na posamezen modul. Cena enega modula je 89 eur + DDV. V kolikor se prijavite na celotno Šolo računovodenja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Ker pa gre za module, ki se medsebojno dopolnjujejo, priporočamo udeležbo na celotni šoli. Za vsakega drugega in naslednjega udeleženca iz istega podjetja vam na pripadajočo kotizacijo priznamo 10 % popust. Popusti na redno ceno webinarja se obračunajo med obdelavo naročila v naročniškem oddelku in bodo upoštevani pri izstavitvi (pred)računa. V potrditvenem sporočilu o uspešni prijavi omenjeni popusti še niso upoštevani.

 • Zadnji rok za odjavo udeležbe je najkasneje dva dni pred izvedbo webinarja, v nasprotnem primeru vam zaračunamo celotno kotizacijo.​
 • V primeru nezadostnega števila prijavljenih udeležencev si pridržujemo pravico do odpovedi izobraževanja.

Če bi želeli biti obveščeni o novih datumih, ali bi le želeli prejemati naše brezplačne novičke, vas vabimo k naročilu na brezplačni e-časopis Koledar seminarjev. Registracijo lahko opravite ˃˃˃ tukaj (op.: v seznamu je koledar seminarjev že označen).

Opis - On-line šola računovodenja v javnem sektorju

Veliko ljudi se šele seznanja z računovodenjem.

V ta namen smo pripravili on-line šolo računovodenja v javnem sektorju za začetnike in vse tiste, ki bi želeli svoje znanje osvežiti ali utrditi. V sklopu posameznih webinarjev se boste naučili tistih pomembnih osnov, ki vas spremljajo pri vašem vsakdanjem delu. Knjiženje v javnem sektorju se razlikuje od tistega v gospodarstvu, zato je še toliko bolj pomembno, da poznate razlike in posebnosti.

Na on-line izobraževanju vas bo predavateljica seznanila tudi s predvidenim novim paketom korona zakonov ter vplivi teh ukrepov na računovodenje v javnem sektorju. Trenutno se zaradi izrednih razmer veliko subjektov poslužuje dela na daljavo (dostop do ujp-a, e-davkov, serverjev v podjetjih) in prav zaradi teh okoliščin smo prešli na način izobraževanja v spletni obliki, kjer pa bodo udeleženci lahko na enostaven način imeli ves čas informacije na voljo.

On-line šola računovodenja bo potekala v sklopu 4-ih modulov. Prijavite se lahko tudi na posamezen modul. Ker pa gre za module, ki se medsebojno dopolnjujejo, priporočamo udeležbo na celotni šoli. Posamezni webinarji bodo potekali v on-line obliki v živo. Vsa navodila in napotke boste prejeli na vaš elektronski naslov. Tekom webinarja bo mogoče zastaviti vprašanja, tako da vam bo predavateljica sproti podala odgovore na morebitne izzive in težave s katerimi se soočate. Vabimo pa vas, da nam vprašanja pošljete že vnaprej (na email: larisa.berginc@dashofer.si).

Delavnice oziroma tečaji bodo potekali v manjših skupinah, ki bodo zagotavljali individualen pristop predavateljce, ki je izkušeni strokovnjak in praktik. Cena poleg individualnega izobraževanja vključuje pripravo učnih gradiv in priložnost, da se posvetujete s predavateljico. Po zaključku on-line izobraževanja boste vi sodelujoči (sodelujoči so vsi tisti, ki se prijavijo v prenos) prejeli potrdilo o pridobljenem znanju s področij računovodenja v javnem sektorju.

Kontaktna oseba

Larisa Berginc
larisa.berginc@dashofer.si
+386 (0)1 434 55 96
+386 (0)31 829 101

Ciljna skupina - On-line šola računovodenja v javnem sektorju

On-line šola računovodenja je namenjena vsem, ki se prvič srečujejo s knjiženjem/računovodstvom v javnem sektorju (javni zavodi, javni skladi, agencije, računvodski servisi) in vsem tistim, ki želijo osvežili ali poglobiti znanje na področju računovodenja v javnem sektorju.

Imate vprašanja o seminarju?

Z veseljem vam pomagamo!

Input:

Predavatelj - On-line šola računovodenja v javnem sektorju

Majda Gominšek

Majda Gominšek

finančna svetovalka, je ekonomistka z več kot 25-letnimi izkušnjami na finančno-računovodskem področju. Že desetletje samostojno vodi tečaje vodenja poslovnih knjig za gospodarske družbe in samostojne podjetnike ter izvaja seminarje s področja računovodstva in financ za javne zavode, društva in pravne osebe javnega prava. Je svetovalka za javni sektor in soavtorica priročnika o finančnem poslovanju društev.

Časovni razpored - On-line šola računovodenja v javnem sektorju

Moduli bodo potekali med 10.00 in 11.30 uro. Število mest je omejeno!

Za udeležbo potrebujete le računalnik in dostop do interneta. Če se nam na webinarju ne boste mogli pridružiti v živo, boste prejeli posnetek predavanja in, ki vam bo na voljo za ogled 1 teden po izvedbi webinarja.