Portal DDV asistenca

Web: http://www.ddvasistenca.si/


DDV asistenca je strokovni portal, specializiran za področje davka na dodano vrednost. Na enem mestu vsebuje vse informacije, ki jih potrebujete pri prepoznavanju DDV implikacij v različnih situacijah.

S pomočjo komentarja pravil DDV zakonodaje, številnih primerov iz prakse, pripomočkov za pravilen obračun DDV in posebnih interaktivnih storitev (pisno in telefonsko svetovanje, on-line klepetalnice, spletni seminarji) vam omogoča pravilno rešitev vsakega DDV problema.

Input:

Modul profi - letna naročnina
(252 € brez DDV)

Modul profi plus - letna naročnina
(315 € brez DDV)

Modul premium - letna naročnina
(420 € brez DDV)

Vsebina

DDV asistenca je strokovni portal, ki na enem mestu združuje vse informacije, ki jih potrebujete za pravilen obračun DDV v vsaki situaciji. Vsebuje komentar DDV zakonodaje z napotili na ustrezno pravno podlago slovenske in EU zakonodaje (ZDDV-1, PZDDV, Izvedbena uredba, Direktiva o DDV).

Zbirko strokovnih člankov, ki vas obveščajo o spremembah zakonodaje in izvajanju le-teh v praksi dopolnjuje zbirka vseh aktualnih pojasnil FURS, ki jih morate v posameznih primerih poznati in upoštevati ter zbirko sodne prakse Sodišča Evropske unije, ki je za vas zavezujoča. 

Na voljo so vam tudi odgovori na vprašanja bralcev s področja DDV pri poslovanju s Slovenijo, EU ali tretjimi državami, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, v naročnino pa je vključen tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na DDV implikacije, ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

Avtorji

 • Aleksandra Heinzer
 • Erika Režek
 • Dejan Petkovič
 • Brigita Osojnik
 • Tanja Urbanija
 • Nina Klobučarič
 • Andreja Škofič Klanjšček
 • Iris Gorjanc-Dolničar
 • Seminar

  Termin

  Število razpoložljivih seminarjev : 1
  Naslednji termin: 27.5.2021
  Lokacija: V živo prek spleta

  O produktu

  • On-line klepetalnice z možnostjo zastavljanja vprašanj

  V rubriki KLEPETALNICA v razpisanem terminu poteka on-line klepetalnica z DDV strokovnjakom na določeno temo. V času trajanja klepetalnice lahko strokovnjaku zastavite neomejeno število vprašanj v povezavi z razpisano tematiko. Strokovnjak bo na vaša vprašanja odgovoril. Na tem mestu bodo dostopna do konca dneva, naslednji dan pa bodo objavljena na portalu www.ddvasistenca.si v tipu dokumenta on-line klepetalnica. 

  Za sodelovanje v on-line klepetalnici je potrebna predhodnja prijava z uporabniškim imenom in geslom. Število prostih mest ni omejeno.

  • On-line seminarji v živo z možnostjo interakcije s predavateljem

  Na portalu v razpisanem terminu poteka on-line seminar v živo. Predavatelj v eno uro trajajočem on-line seminarju obravnava razpisano tematiko in predstavi praktične primere. V primeru nejasnosti ali dodatnih vprašanj mu lahko zastavite vprašanje, na katerega odgovori takoj ali ob koncu on-line seminarja v živo.

  On-line seminar v živo poteka v točno določenem terminu in se je nanj obvezno potrebno prijaviti. Število prostih mest je 38.

  Zbirka preteklih on-line seminarjev se nahaja v rubriki VIDEO, ki je dostopna naročnikom modula profi plus. Vsak video seminar ima pripadajoče strokovno gradivo v pdf, ki ga lahko natisnete ali shranite na računalnik.

  • Servis vaše vprašanje - pisni odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka prejmete po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

  • Telefonsko svetovanje

  Naročnikom portala DDV asistenca nudimo možnost ugodnega telefonskega svetovanja.
  1 termin = 30 EUR + DDV. Naročniki paketa DDV asistenca Premium imajo v letni naročnini vključena 2 termina brezplačno.

  Brezplačni e-časopis

  http://www.ddvasistenca.si/newsletter/

  Davki in računovodstvo