Portal Pravilniki v podjetju

Web: http://www.pravilniki.si/


Pravilniki v podjetju je strokovni portal, ki vsebuje vse vzorce pravilnikov, sklepov in aktov v podjetju, ki jih potrebujete, da si zagotovite minimalno pravno ureditev in urejeno poslovanje v vašem podjetju. Vključena so napotila na ustrezno pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. Vzorci se odpirajo v Wordu, so pravno preverjeni in usklajeni s stanjem zakonodaje.

Input:

Modul profi - letna naročnina
(252 € brez DDV)

Modul profi plus - letna naročnina
(315 € brez DDV)

Vsebina

Pravilniki v podjetju je strokovni portal pravno preverjenih vzorcev pravilnikov, sklepov in aktov za podjetja, ki želijo poleg minimalne pravne ureditve v podjetju izpostaviti jasna pravila poslovanja. Vzorcem so pridruženi komentarji, ki vsebujejo napotila na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznega vzorca. 

Na voljo so vam tudi odgovori na vprašanja bralcev s področja priprave dokumentacije v podjetju, prečiščeni pravni predpisi z označenimi spremembami, naročnikom pa je na voljo tudi brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

O spremembah zakonodaje, ki vplivajo na pripravo dokumentacije v podjetju ste obveščeni po elektronski pošti. Strokovne vsebine pripravljajo preverjeni slovenski strokovnjaki, usklajene so z aktualnim stanjem zakonodaje.

Avtorji

Ela Omersa
Kaja Breznik Ladinik
Tanja Bohl
Irena Kamenščak
Ivan Kranjec
Polona Adamlje Kresnik
Sabina Lamut
in drugi slovenski strokovnjaki

Seminar

Termin

Število razpoložljivih seminarjev : 2
Naslednji termin: 30.3.2021
Lokacija: V živo prek spleta

O produktu

Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka naročnik prejme po elektronski pošti.

Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

Brezplačni e-časopis

http://www.pravilniki.si/newsletter/

Pravna pisarna