Ta stran uporablja piškotke. Z nadaljevanjem brskanja po tej strani, brez spremembe pri nastavitvah vaših piškotkov, se strinjate z našimi pravili uporabe piškotkov.   V redu   Več o piškotkih

Tehnična literatura


Portal Varnost in zdravje na delovnem mestu

Portal Varnost in zdravje na delovnem mestu

od 252,00 EUR + DDV

Tip produkta: Portal

Spletna stran: www.varnonadelu.si

Varnost in zdravje na delovnem mestu je strokovni portal, ki vam pomaga pravilno izpolnjevati dolžnosti, h katerim vas zavezuje Zakon o varnosti in zdravju pri delu. Strokovne vsebine vas napotujejo na ustrezno pravno podlago, vam predstavljajo primere dobre prakse in vam ponujajo že vnaprej pripravljene vzorce dokumentacije.

S pravilnim poznavanjem področja boste poskrbeli za varen delovni proces v podjetju, pripravljeni pa boste tudi na obisk inšpektorja.

Več informacij o produktu >>


On-line priročnik Od projekta do objekta

On-line priročnik Od projekta do objekta

258,00 EUR + DDV

Tip produkta: On-line priročnik

Spletna stran: onbvos.dashofer.si

On-line priročnik Od projekta do objekta je namenjen vsem, ki želijo celovite informacije o organizaciji gradnje. Primeren je za investitorje, izvajalce, projektante in vse ostale, ki jih zanima področje gradbeništva. Vsebuje napotila na aktualno zakonodajo in potrebne napotke za gradnjo ter tako bistveno vpliva na kakovost gradbenih objektov v procesu projektiranja, izgradnje in uporabe.

Več informacij o produktu >>