On-line priročnik Pravilniki, sklepi in akti v podjetju

Web: http://onbvfp.dashofer.si/On-line priročnik Pravilniki, sklepi in akti v podjetju obsega obvezne in priporočljive vzorce pravilnikov, sklepov in ostalih aktov ter komentarje, ki vas napotujejo na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi posameznih vzorcev dokumentacije.

Input:

On-line priročnik - letna naročnina
(198 € brez DDV)

Vsebina

Pravilniki, sklepi in akti v podjetju

Organizacija in poslovanje

Gospodarsko in statusno pravo

Delovna razmerja

Finance in računovodstvo

Varnost in zdravje na delovnem mestu

Posebnosti pri samostojnem podjetniku

Poslovna komunikacija

Predstavitve za pomoč pri pripravi dokumentacije

Tržna inšpekcija

Avtorji

 • Ela Omersa
 • Kaja Breznik Ladinik
 • Tanja Bohl
 • Polona Adamlje Kresnik
 • Ivan Kranjec
 • Sabina Lamut
 • Dejan Petkovič
 • Majda Strel
 • in drugi slovenski strokovnjaki
 • Seminar

  Termin

  Število razpoložljivih seminarjev : 2
  Naslednji termin: 20.4.2021
  Lokacija: V živo prek spleta

  O produktu

  On-line priročnik Pravilniki, sklepi in akti v podjetju je praktični vodič po urejeni dokumentaciji v vašem podjetju. Obsega obvezne in priporočljive vzorce pravilnikov, sklepov in ostalih aktov in komentarje, ki vas napotujejo na pravno podlago, iz katere smo izhajali pri pripravi vzorcev. Njegova zasnova je prilagojena delu različnih oddelkov v podjetju. Vzorce bodo lahko pri svojem delu uporabljali računovodje, kadroviki, vodje finančnih oddelkov, poslovni sekretarji in direktorji podjetij. Vsebine so prilagojene za majhna in velika podjetja, s posebej označenimi posebnostmi za samostojne podjetnike.

  On-line priročnik obsega več kot 200 različnih vzorcev, ki se odpirajo v Wordu in so pravno preverjeni. Za učinkovito prilagoditev vzorcev po meri vašega podjetja so vam na voljo strokovni komentarji. Prilagoditev vnaprej pripravljenega vzorca vam vzame le nekaj minut! Hitro in enostavno lahko vzorce shranite na vaš računalnik, natisnete ali pošljete po elektronski pošti.

  Vzorci so usklajeni s trenutnim stanjem slovenske zakonodaje. Ob vsakih spremembah zakonodaje so vsebine brezplačno posodobljene. Naročnikom on-line priročnika vsak mesec zagotavljamo novo vsebino (vzorci, komentarji, prezentacije in pravni predpisi). O vsaki posodobitvi iz dopolnitvi on-line priročnika ste obveščeni po elektronski pošti.

  Poleg vzorcev in komentarjev so vam na voljo tudi Pravni predpisi, kjer najdete čistopise zakonov in podzakonskih aktov slovenske zakonodaje. Posebnost on-line priročnika so predstavitve, na katerih so izpostavljena bistvena dejstva, ki jih morate poznati o pripravi določene dokumentacije. Prezentacije so oblikovane v praktična študijska gradiva, ki jih lahko natisnete ali shranite v arhiv na svojem računalniku.