Portal Inšpekcija v podjetju

Web: http://www.inspekcijavpodjetju.si/


Portal Inšpekcija v podjetju (nasveti za podjetja) je namenjen podjetjem za temeljito pripravo na nadzor Inšpektorata RS za delo. Združuje praktične napotke in nasvete, kaj je smiselno preveriti v podjetju, hkrati pa na pregleden način podaja informacije o samem postopku nadzora.

Input:

Profi
(240 € brez DDV)

Vsebina

Inšpekcija v podjetju – nasveti za podjetja je strokovni portal, namenjen podjetjem za temeljito pripravo nadzor Inšpektorata RS za delo. Združuje praktične napotke in nasvete, kaj je smiselno preveriti v podjetju, hkrati pa na pregleden način podaja informacije o samih postopkih nadzora. Zavezanci tako pridobite strokovne informacije o tem, kakšne so vaše obveznosti pri nadzoru in kakšne vaše pravice, ter kako postopati, ko vas obišče inšpekcija.

V okviru tega so vam na portalu na voljo strokovni članki, novice, pa tudi vzorci relevantne dokumentacije in video vsebine.

Na portalu dostopate tudi do prečiščenih pravnih predpisov z označenimi spremembami, naročnikom pa je na voljo še brezplačen servis posodabljanja strokovnih vsebin v skladu s spremembami zakonodaje. 

O aktualnih zadevah in spremembah ste obveščeni po elektronski pošti.

Avtorji

 • Ana Vran
 • Aleš Budja
 • Seminar

  Termin

  Število razpoložljivih seminarjev : 2
  Naslednji termin: 20.4.2021
  Lokacija: V živo prek spleta

  O produktu

  Servis vaše vprašanje - odgovor strokovnjaka

  Naročnikom portala nudimo brezplačni individualni odgovor strokovnjaka na konkretno vprašanje. Odgovor strokovnjaka naročnik prejme po elektronski pošti.

  Število vprašanj je omejeno in je odvisno od posameznega modula. Naročniki lahko strokovnjaku zastavijo vprašanje v rubriki MOJE VPRAŠANJE.

  Brezplačni e-časopis

  http://www.inspekcijavpodjetju.si/newsletter/

  Pravna pisarna