Konferenca:
7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

Trajanje konference: 1 -dnevna konferenca

Osnovne informacije

Kotizacija: 0 EUR brez DDV, , vključuje strokovni material, potrdilo o udeležbi, tople napitke, osvežilne pijače ter kosilo.

Trajanje: 14:00-14:30

Tema

V mesecu aprilu bomo že tradicionalno z vami tudi v teh spremenjenih okoliščinah. Ker želimo vsem zaposlenim v javnem sektorju predstaviti aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij na najbolj varen in učinkovit način, se bomo letos izjemoma družili na online srečanju. Posvet boste spremljali preko svojega računalnika na svojem delovnem mestu ali doma. Pri tem boste imeli možnost zastavljati svoja vprašanja v živo, če nam jih seveda ne boste posredovali že vnaprej.

Tudi tokrat pripravljamo za vas aktualne teme, ki vam bodo v pomoč pri vašem delu, tako da nikar ne zamudite te priložnosti.

Vljudno vabljeni!

Termin

 Naslednji termin: 9.4.2020

Termini in prijava - 7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

Lokacija
Datum
Predavatelj
Cena
Prijavite se
 • 9.4.2020
 • 0 EUR + DDV
Input:
 • 22.4.2020
 • Breda Koren, Evgenija Javornik, dr. Borut Štrukelj
 • 199 EUR + DDV
Input:

Prosta mesta še na voljo.
Na voljo le omejeno število mest.
Ta termin je žal razprodan.
Potrjena izvedba.

Program konference - 7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

online strokovni posvet

7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

(vabljeni – število mest je omejeno)

Vsem zaposlenim v javnem sektorju želimo predstaviti aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij.

Zaradi okoliščin ne želimo izpustiti našega tradicionalnega druženja z vami. Želimo vam še naprej stati ob strani pri razreševanju dilem in vprašanj, ki jih imate pri delu in srečanje organiziramo po online povezavi.

Posvet boste spremljali preko svojega računalnika na svojem delovnem mestu ali doma. Pri tem boste imeli možnost zastavljati svoja vprašanja v živo, če nam jih seveda ne boste posredovali že vnaprej.

Tudi tokrat bomo spregovorili o aktualnih vprašanjih, predstavili ugotovitve, opozorili na najpogostejše napake ter podali opozorila iz prakse, vključno z napotki, kako urediti interne akte in kako vodite evidence v tajništvu.

Iz programa srečanja:

 • Aktualna delovnopravna vprašanja zaradi razglašene epidemije (delo od doma, odreditev drugega ustreznega dela, neenakomerno razporejen delovni čas, dodatki, povečan obseg dela, čakanje na domu in vprašanja v zvezi z nadomestilom plače, možnosti koriščenja letnega dopusta)
  (Predavateljica: Breda Koren)
 • Letno načrtovanje in presežki, zadolževanje ter negativne obresti.
  (Predavateljica: Evgenija Javornik)
 • Spremembe za letno poročilo 2019 in vpliv na knjiženje 2020.
  (Predavateljica: Evgenija Javornik)
 • Redna delovna uspešnost od 30. 6. 2020
  (Predavateljica: Breda Koren)
 • Mediacija kot možnost reševanja konfliktov in težav v odnosnih – kako si lahko pomagamo, ko bo kriza za nami?
  (Predavateljica: Breda Koren)
 • Skrb za zdravje v izrednih razmerah in kaj še lahko naredimo za zvečanje odpornosti.
  (Predavatelj: dr. Borut Štrukelj)

BONUS, ki ga prejmejo brezplačno vsi udeleženci konference:
»DVOJČEK VIDEOSEMINARJEV«, s priloženim gradivomv vrednosti 98 EUR:

 • Obračun plač - novosti …več>>>
 • Novosti DDV …več>>>

Urnik in natančna navodila bomo prijavljeni posredovali pravočasno.

Vaše dileme in vprašanja lahko posredujete vnaprej in obravnavali jih bomo na srečanju: >>>konference@dashofer.si

Vabljeni, zagotovite si svoje mesto na strokovnem online posvetu.
Število mest je omejeno.

Kotizacija: 199 EUR + DDV

NE ZAMUDITE UGODNOSTI ZA PRVE PRIJAVE!

 • za prijave do 3. 4.: kotizacija 127 EUR + DDV (prva oseba), 99 EUR + DDV (druga oseba), tretja oseba GRATIS (iz iste organizacije)

Kaj vam poleg ugodnejše kotizacije še prinaša prijava:

 • strokovno e-gradivo v obliki PP prosojnic (pdf)
 • možnost dobiti strokovno mnenje na postavljeno vprašanje ali izpostavljeno dilemo tako pred (na mail:konference@dashofer.si) in med posvetom


Dodatne informacije: 01 434 55 29

Kraj konference - 7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

Posvet boste spremljali online preko svojega računalnika na vašem delovnem mestu ali doma

Opis - 7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

Vsem zaposlenim v javnem sektorju bomo predstavili aktualna vprašanja in dileme s področja delovnih razmerij in spregovorili o ključnih zakonih komunikacije, ki pozitivno vplivajo na celotno organizacijo. V enem dnevu bomo pregledali vse aktualne teme, tako da nikar ne zamudite te priložnosti.

Kontaktna oseba

Tatjana Kert
tatjana.kert@dashofer.si
+386 (0)40 895 501
+386 (0)1 434 55 29

Ciljna skupina - 7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

Srečanje je namenjeno vsem zaposlenim v javnem sektorju, ki si želijo druženja s stanovskimi kolegi ob razreševanju aktualnih vprašanj in dilem s področja delovnih razmerij, nadomestila plače, dodatkov, redne delovne uspešnosti in vsem, ki si želijo pozitivne komunikacije in organizacijske klime. Dotaknili se bomo tudi drugih aktualnih tem, ki zadevajo vaše delo.

Imate strokovno vprašanje za predavatelje na konferenci?

Z veseljem vam pomagamo!

Input:

Predavatelji - 7. spomladansko srečanje zaposlenih v javnem sektorju

Evgenija Javornik

Evgenija Javornik

Je preizkušena notranja revizorka in državna notranja revizorka, preizkušena računovodkinja, zaposlena v revizijski družbi Revidera d.o.o. Ima več kot 19 let praktičnih izkušenj delovanja s področja javnih financ (MF RS, Občina). Sedaj se poglobljeno ukvarja predvsem z notranjo revizijo proračunov občin in proračunskih uporabnikov (tudi šolstva!), davčnim svetovanjem osebam javnega prava (DDV, DDPO), računovodstvom za javni sektor ter je tudi soavtorica priročnika za Pridobitno in nepridobitno dejavnost ter nekaterih izobraževanj za javni sektor.

Breda Koren

Breda Koren

univerzitetna diplomirana pravnica z opravljenim pravniškim državnim izpitom, je vodja Službe za splošne zadeve v Službi Vlade Republike Slovenije. Opravlja naloge na področju delovnega prava in javnih uslužbencev, finančnega poslovanja, integritete na delovnem mestu, kadrovskega upravljanja, varstva pri delu in druge organizacijske naloge. Pred tem je pregledovala predpise s področja delovnega prava in socialnih zadev z vidika skladnosti z ustavo in pravnim redom Republike Slovenije in Evropske unije. Je sodnica porotnica na Delovnem sodišču v Ljubljani, svetovalka za preprečevanje trpinčenja na delovnem mestu in mediatorka z dolgoletnimi izkušnjami na področju družinskih, civilnih in delovnih sporov. Na Pravni fakulteti v Ljubljani opravlja doktorat iz delovnega prava.

dr. Borut Štrukelj

dr. Borut Štrukelj

je redni profesor na Fakulteti za farmacijo v Ljubljani. Podoktorsko se je izpopolnjeval na Institutu za rastlinsko molekularno biologijo (CPRO-DLO, PRI Wageningen), v Wageningenu na Nizozemskem. Je soavtor večih svetovnih patentnih prijav in treh patentov na področju transgenih rastlin, bakteriofagnega prikaza in rekombinantnih probiotikov in avtor več kot 180 znanstvenih in strokovnih člankov, od tega čez 120 v pomembnih mednarodnih znanstvenih revijah z dejavnikom vpliva. Poleg raziskav na področju bioloških zdravil se ukvarja z razvojem, marketingom in regulativo prehranskih dopolnil. Prof. Dr. Štrukelj je član večih svetovnih, evropskih in slovenskih združenj s področja farmacije in molekularne biologije. Leta 1991 je za raziskovalne dosežke dobil nagrado Kidirčevega sklada, leta 1996 pa mu je evropska molekularno-biološka organizacija (EMBO) podelila štipendijo za podoktrosko izpopolnjevanje. Leta 2008 je prejel Zoisovo priznanje, leta 2009 Minarikovo odličje, leta 2010 Fulbrightovo štipendijo in leta 2015 Zoisovo nagrado za vrhunske dosežke.. od leta 2010 deluje kot gostujoči profesor na Duquesne University, Pittsburgh, ZDA. Od leta 1996 do 2011 je sodeloval kot izvedenec v Evropski farmakopeji (Strassbourg) v skupini za farmacevtske biomolekule, do leta 2012pa kot izvedenec pri Agenciji za zdravila EMEA (London) in kot izvedenec za varno hrano pri EFSA (Parma). Od leta 2009 do 2012 je bil član Sveta za zdravila. Je odgovorni urednik Farmacevtskega vestnika, je v uredniškem odboru revije Interantional Journal of Medicinal Mushrooms in član strateškega sveta za zdravila pri Ministrstvu za zdravje RS. V zadnjih nekaj letih se veliko ukvarja z razvojem in preučevanjem prehranskih dopolnil. Tako je s sodelavci razvil že 8 inovativnih prehranskih dopolnil, pripravil pa je tudi nekaj formulacij za izdelavo v farmacevtski industriji.