Strokovna založba

Založba Verlag Dashöfer je v Sloveniji prisotna od leta 2003. V založbi svetujemo podjetjem na poslovni poti – ponujamo vam aktualne in preverjene informacije, kakovostno strokovno svetovanje ter izobraževanja s področja davkov, financ, računovodstva, plač, delovnega in pogodbenega prava, vodenja in poslovanja podjetja ter računalniških znanj. Zadnjih 13 let se posvečamo tudi organizacijam in zaposlenim v javnem sektorju, za katere rešitve ponujamo v obliki specializiranih portalov, online priročnikov in vestnikov. Aktualne zakonodajne spremembe tolmačimo na bralcu prijazen način – naši uporabniki ste tako seznanjeni z vsemi novostmi, napotki za pravilno izvajanje zakonskih določb v praksi, hkrati pa poskrbimo tudi za individualno reševanje vaših dilem.

Da bi zagotovili visoko kakovost, zanesljivost in uporabnost informacij v praksi, sodelujemo z vodilnimi strokovnjaki na vseh teh področjih. V okviru naročniškega razmerja vam zagotavljamo redne posodobitve produktov v skladu s spremembami zakonodaje in dopolnjujočo prakso.

Založbo Verlag Dashöfer je leta 1989 v Nemčiji ustanovil Hans Dashöfer. S praktičnim pristopom in osredotočenostjo na potrebe kupcev se je založba na nemškem trgu hitro uveljavila. Danes deluje v večih evropskih državah. Poleg Nemčije in Slovenije smo prisotni še na Hrvaškem, Madžarskem, Češkem ter Slovaškem.