Certificirani seminar

Kadrovska šola

Kaj zagotavljamo

  • Hitre in zanesljive informacije

Dandanes je hitrost eden najpomembnejših dejavnikov uspeha, zato vam novosti in zakonske spremembe poskušamo dostaviti čim prej, da imate tudi sami nato dovolj časa, da se na njih pripravite, sprejmete ustrezne interne odločitve in ukrepe ter ustrezno prilagodite poslovanje. Naši produkti imajo strokovno težo in moč. V njih lahko pregled aktualnih in tudi starejših zakonov, s pomočjo iskalnika je iskanje še hitrejše in natančnejše. Prav tako boste našli različna pravna besedila, vzorce pogodb in pravilnikov ter komentarje zakonov, ki so bistveni za razumevanje širšega konteksta neke situacije oz. primera. Informacije so samo iz preverjenih virov in nanje se lahko pri svojem delu zanesete.

  • Svetovalni servis - Odgovori na vprašanja

Na spletu lahko najdemo mnogo razlag in nasvetov, vendar redko takšne, ki bi ustrezale naši specifični situaciji. Prilagojene rešitve so redke in mi se tega zavedamo. Zato vam ponujamo možnost zastavljanja vprašanj, na katera bo pisno odgovoril naš strokovni avtorski kolektiv.

  • Rešitve

Poiskati neke splošne informacije je enostavno, reševanje dejanskih situacij v praksi pa je težje. Naši strokovni produkti zato vsebujejo strokovne študije primerov iz prakse, modelne situacije, rešitve za konkretne dileme in odgovore na najbolj specifična vprašanja. Vse to je del letne naročnine vsakega našega produkta.